Ultima oră

Ciuslea: Tentativa de omor intre frati

Raluca Manolache
20 oct 2008 732 vizualizări
Si la Slobozia Bradului a avut loc o bataie in care combatantii s-au folosit de palme, coasa si chiar apa fierbinte

Un barbat de 39 ani din Ciuslea a ajuns in stare grava, simbata noapte, la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon", dupa ce a fost injunghiat de propriul frate. Politistii au fost sesizati ca Nicolae Meiros a fost injunghiat cu un cutit de fratele sau, Nelu Meiros, de 41 de ani. Totul a pornit dupa ce fratii s-au imbatat bine si s-au luat la cearta din cauza unei rivalitati mai vechi. Dupa ce a incercat sa isi omoare fratele, Nelu Meiros a fugit de acasa si oamenii legii incearca sa dea de urma sa deoarece este acuzat de tentativa de omor. "Victima a ajuns cu trei impunsaturi in abdomen. Starea barbatului este buna si nu pune probleme acum, dupa operatie", a declarat dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului. Si la Slobozia Bradului politistii au fost chemati sa calmeze spiritele intre doua familii. Acestia au fost chemati la domiciliul lui Aurel Pavel, din Cornetu, dupa ce sotia sa, Linca Pavel, s-a certat cu vecinul Iancu Burada pe fondul unor neintelegeri dintre copiii lor. "In timpul scandalului, Iancu Burada a lovit-o cu palma peste fata pe Estera Pavel, fiica Linei Pavel, care a reactionat si a aruncat asupra agresorului cu apa fierbinte dintr-un ibric. Scandalul a continuat in curte, unde Aurel Pavel a incercat sa-l loveasca pe Iancu Burada cu o coasa, iar pentru ca acesta s-a ferit, fara sa vrea, Aurel Pavel a lovit-o cu virful coasei in bratul sting, chiar pe sotia sa", relateaza politistii care au investigat scandalul la fata locului. Femeia a ajuns la spital pentru a-si trata rana, iar politistii fac cercetari pentru clarificarea imprejurarilor in care s-a produs incaierarea. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.