Ultima oră

Medicul formatiei FC Panciu, implicat intr-un accident

Dan Chiriac
20 oct 2008 1554 vizualizări
In zona Panciu au curs accidentele la sfirsitul saptaminii u un sofer a intrat intr-o turma de oi, dar a ranit doar ciobanul

Evolutia mai slaba a celor de la FC Panciu in derby-ul Vrancei cu CSM Focsani poate fi explicata si prin clipele pe care le-au trait fotbalistii pe drumul spre Focsani. Medicul formatiei, Mirel Tirlea, s-a rasturnat cu masina pe drumul dintre Tisita si Focsani, chiar in fata autocarului in care se afla echipa de fotbal. Politistii au stabilit ca Mirel Tirlea, in virsta de 33 de ani, din Panciu, in timp ce conducea un Peugeot, a pierdut controlul volanului, a parasit drumul si s-a rasturnat. Mirel Tirlea a fost ranit, dar se afla in afara oricarui pericol, avind probleme doar la un umar. Tot in zona Panciului au avut loc alte trei accidente. Virgil Andries, 41 ani, din Panciu, in timp ce conducea o Dacia Logan, a accidentat-o grav pe Magdalina Vlad, 83 ani, din Panciu, care a traversat strada fara sa se asigure. Simbata dupa-amiaza, Ionut Avadanei, 27 ani, din comuna bacauana Dofteana, in timp ce conducea o Dacia 1300, din cauza ca nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul autoturismului si a intrat intr-un podet. A rezultat ranirea grava a lui Mitica Ciubotaru, 24 ani, pasager in autoturism. Seara, Bogdan Lera, 25 ani, din Focsani, in timp ce conducea un Renault Megane, a intrat intr-o turma de oi care traversa drumul, fara sa fie semnalizata. Ciobanul, Ion Serban, 36 ani, din Panciu, care era sub influenta alcoolului, a fost ranit usor. In momentul producerii accidentului baciul se afla chiar pe mijlocul drumului. Din fericire, mioarele au scapat neatinse. Vineri, la Doaga, Costel Dimofte, 25 ani, din Tecuci, in timp ce conducea auto marca Opel Ascona, pentru ca nu a pastrat distanta suficienta, in momentul depasirii, fata de un carut incarcat cu fier vechi si tractat manual de Adrian Sava, 28 ani, si George Epure, 20 ani, ambii din Marasesti, a intrat in coliziune cu acesta. In urma accidentului, Adrian Sava a fost ranit grav. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.