Ultima oră

Tinar spinzurat intre frunzele unui plop

Ziarul de Vrancea
16 oct 2008 2773 vizualizări
Un tinar din Biliesti s-a spinzurat intr-un copac de pe strada Anghel Saligny din Focsani u nimeni nu stie motivele gestului sau extrem

Un tinar din comuna Biliesti a ales sa moara la doar 24 de ani. Laurentiu Alexandru Sandu s-a spinzurat de un plop de pe strada Anghel Saligny din Focsani. Anchetatorii nu cunosc cu exactitate ziua in care acesta s-a spinzurat cu o fringhie, dar banuiesc ca tinarul este mort de cel putin o zi, corpul fiind vinat deja. Totul a iesit la iveala ieri dupa-amiaza, cind mai multi copii au vazut trupul tinarului intre frunzele copacului. Acestia au luat-o la fuga si au inceput sa strige dupa ajutor. "Nepotii se jucau in zona si au inceput sa strige ca este cineva mort in copac. La benzinarie erau niste politisti si le-am spus ce s-a intimplat. Dupa cum miroase aici sigur este mort de citeva zile", ne-a spus Nicusor Oaie, locatar din zona. La fata locului au venit echipajele de la ambulanta, jandarmi si politie, dar si foarte multi curiosi. De altfel, majoritatea trecatorilor opreau sa vada ce s-a intimplat, dar putini reuseau sa vada trupul ascuns printre frunze. Pentru desfasurarea anchetei, pompierii au taiat crengile copacului si au coborit cadavrul cu fringhii. Tinarul s-a spinzurat cu o funie, infasurata de mai multe ori in jurul unei crengi groase. Imediat dupa ce a fost coborit din copac, tinarul a fost recunoscut ca fiind un fost angajat de la firma Arabesque, de unde si-a dat demisia in urma cu doua saptamini. Agentul firmei l-a recunoscut pe tinar dupa incaltari. "A fost motostivuitor la firma. Nu a avut probleme cind a plecat de la noi. Si-a dat demisia acum doua saptamini. Ne-a spus ca si-a gasit de munca in alta parte", a spus agentul. Politistii au gasit asupra sinucigasului doua pachete de tigari, o bricheta, dar nu si un bilet de adio. "Am fost sesizati prin 112 de niste copii care se jucau in zona despre faptul ca un tinar se afla in pom spinzurat. Nu exista suspiciuni cu privire la deces", a spus subinspectorul Daniel Groza, la fata locului. Corpul tinarului a ajuns pe mina medicilor legisti care vor stabili cauzele decesului, insa motivele suicidului ramin un mister. Cu toate ca in buletin tinarul are domiciliul in Biliesti, primarul Ovidiu Butuc nu il cunoaste si presupune ca si-a facut recent mutatie in comuna. Nu este exclus ca sinuciderea sa fie punctul culminant al unui esec in dragoste. (Raluca MANOLACHE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.