Ultima oră

O adolescenta indragostita a fugit de acasa

Raluca Manolache
16 oct 2008 935 vizualizări
Se pare ca fata a fugit in lume cu un baiat din Nereju Politistii vrinceni solicita sprijinul cetatenilor pentru gasirea unei minore care a fost data disparuta de la domiciliu. Oamenii legii spun ca, pe 13 octombrie, Maria Chirica, de 14 ani, din comuna Beceni, judetul Buzau, care locuieste in Focsani fara forme legale, a plecat spre scoala si nu s-a mai intors acasa.

Primele verificari au scos la iveala ca fata ar fi plecat impreuna cu un tinar din comuna Nereju, sat Bradacesti, pe care il cunostea de ceva vreme. Cu toate acestea, cei doi nu au fost gasiti de oamenii legii si nici de membrii familiei si se presupune ca "au plecat in lume". Nu este pentru prima data cind Maria Chirica pleaca de acasa, pe parcursul acestui an mai avind o astfel de tentativa. In acest context, ieri, minora a fost data in urmarire generala. Semnalmentele acesteia sint inaltime 1,65-1,70 m, atletica, par negru, lung, ochi negri, fata ovala si ten deschis. Cind a disparut de acasa era imbracata cu un hanorac negru cu gluga, bluza maro cu mineci lungi, blugi albastri si pantofi sport albi. De asemenea, aceasta avea asupra ei suma de 140 lei, un lantisor din aur cu cruciulita si o bratara din aur la mina stinga. Oricine poate da relatii cu privire la adolescenta este rugat sa contacteze imediat cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze direct cadrele Compartimentului Urmariri de la Serviciul de Investigatii Criminale, tel. 0237/207164. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.