Ultima oră

Primariile sint asteptate sa-si ridice ajutoarele de la DADR

Doina Ganea
15 oct 2008 632 vizualizări
In cadrul Programului European de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vrancea a distribuit primariilor din judet intreaga cantitate de zahar aferenta numarului de beneficiari, conform situatiei centralizate la data de 31 iulie

Fac exceptie cinci primarii care nu au ridicat cantitatile de zahar repartizate. Referitor la produsul "faina" au fost preluate 360 tone, din care s-au distribuit 354 tone, unui numar de 28 primarii. Diferenta de aproape 400 de tone de faina se livreaza in baza graficului incheiat cu furnizorul, esalonat, pina in luna decembrie. "Pentru ca beneficiarii acestui ajutor comunitar sa intre cit mai curind in posesia produselor ce li se cuvin, facem apel catre conducerile primariilor sa treaca de urgenta la distribuirea acestora, chiar daca unele localitati nu au ridicat si cantitatea de faina aferenta numarului de beneficiari. Consideram ca nu este oportun sa se astepte ridicarea fainei, pentru a fi distribuita concomitent cu zaharul, cu atit mai mult cu cit majoritatea primariilor nu dispun de spatii corespunzatoare pentru depozitarea produselor si exista pericolul deprecierii lor. Facem precizarea ca dupa reactualizarea listelor cu categoriile de beneficiari ai ajutorului comunitar, DADR Vrancea va asigura cantitatile de produse necesare suplimentar, pentru a acoperi intreg necesarul pentru toate localitatile", arata directorul DADR Vrancea, Costica Neata. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.