Ultima oră

Promovare pentru Tara Vrancei

Mihaela Beșleagă
11 oct 2008 742 vizualizări
Vrancea a fost desemnata cistigatoare la competitia de proiecte Destinatii Europene de Excelenta - turismul si mostenirea locala intangibila , alaturi de Depresiunea Horezu si Tara Fagarasului, potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean

"Astfel, elementele de originalitate si unicitate, valorile culturii locale, potentialul turistic al Vrancei arhaice vor fi promovate la nivel national si european, prin diferite actiuni organizate de Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale", se arata intr-un comunicat de presa al CJ. Ca urmare a acestui succes, astazi si miine o delegatie formata din 20 de jurnalisti din presa nationala, insotita de patru reprezentanti ai Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale va vizita Vrancea. Traseul cuprinde vizitarea unor obiective turistice si culturale, precum si un program de "degustari de vinuri si de gastronomie traditionala". "Urmatoarea etapa din procesul de promovare a Tarii Vrancei ca destinatie de excelenta europeana este prezenta Consiliului Judetean Vrancea, in calitate de invitat special la Tirgul de Turism al Romaniei, desfasurat in perioada 23-26 octombrie la Bucuresti", se mentioneaza in comunicatul CJ. CJ va avea un stand propriu, unde vor fi prezentate obiecte de arta populara, gastronomie traditionala, materiale promotionale, la care se va adauga organizarea unui spectacol folcloric si vor fi prezentate mestesuguri traditionale. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.