Ultima oră

Ziua Mondiala a Postei

Iulia Crețu
9 oct 2008 608 vizualizări
In epoca e-mailului, postasii ramin la fel de importanti Postasii din Vrancea celebreaza astazi, ca de altfel si restul colegilor din tara si de peste hotare, Ziua Mondiala a Postei.

Cu aceasta ocazie, cei care aduc facturile, corespondenta si presa in fiecare dimineata vrincenilor vor avea o intilnire cu presa, de la ora 10.00, la sediul din strada Mare a Unirii nr. 6, pentru a vorbi despre problemele dar si satisfactiile lor profesionale. "Desi dezvoltarea comunicatiilor a insotit permanent evolutia civilizatiei, industria postala este astazi mai importanta ca niciodata. Serviciile postale reprezinta in lumea contemporana suportul necesar pentru o comunicare fara frontiere, libera circulatie a ideilor si dialogul intre oameni si cultura. Alaturi de mijloacele de comunicare in masa, activitatea postala reprezinta o garantie a respectarii unui drept fundamental al omului, cel de a comunica si de a fi informat. Sectorul postal este integrat intr-un ansamblu economic, de eficienta lui depinzind si rezultatele altor domenii de activitate. Rapiditatea si flexibilitatea cu care industria postala vine in intimpinarea nevoilor clientilor reprezinta conditii esentiale ale unei economii performante. Posta reprezinta un factor important in societatea informatiei si un instrument de comunicare esential care faciliteaza si stimuleaza dezvoltarea culturala, sociala si economica. Posta Romana este singurul operator postal din Romania care asigura cetatenilor din orice colt al tarii accesul la serviciul postal universal, fiind unul dintre garantii drepturilor omului, acela de a fi informat si de a putea comunica liber", spun oficialii Postei Romane. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.