Ultima oră

Centrul Odobestiului, interzis pentru transportatori

Mihai Boicu
8 oct 2008 720 vizualizări
Transportatorii de persoane au fost derutati ieri de aparitia unui semn de interzis la intrarea in Odobesti dinspre Jaristea, prin care li se interzice circulatia prin centrul orasului

Pe semn apare imaginea unui autobuz, dupa care apare mentiunea: "Cu exceptia transportului in comun cu licenta emisa de Primaria Odobesti". Numai ca Primaria Odobesti nu are nici o atributiune in emiterea de licente, acestea fiind atributul Consiliului Judetean, ceea ce i-a nedumerit pe multI soferi. Viceprimarul Florin Vetrescu ne-a spus ca, probabil, este o eroare a celor care au amplasat semnul de circulatie. "Este o hotarire a Consiliul Judetean prin care care se stabilesc traseele pentru transportul in comun. Traseul nr. 8 Focsani "" Odobesti trece prin centrul orasului, celelalte, spre Valea Milcovului si Jaristea, pe rute ocolitoare. Spre Jaristea se circula pe strazile Calugareni, Pictor Grigorescu, Liceul Agricol, cum au circulat autobuzele si inainte de 1989. Spre Valea Milcovului se circula pe strazile Beciul Domnesc, Nicolae Ionita, Stefan cel Mare. Am pregatit si doua statii de imbarcare "" debarcare pe str. Nicolae Ionita, aproape de vechiul sediu IGO", ne-a declarat Florin Vetrescu. Potrivit acestuia, rutele ocolitoare au fost introduse de Consiliul Judetean ca urmare a solicitarilor transportatorilor de pe ruta Focsani "" Odobesti, care i-au acuzat pe cei din Jaristea si de pe Valea Milcovului ca fac concurenta neloiala si le "fura" calatorii. Viceprimarul Florin Vetrescu sustine ca persoanele din alte localitati care vor sa ajunga in centrul Odobestiului nu sint dezavantajate din cauza rutelor ocolitoare, deoarece distantele de parcurs pe jos de la statiile unde opresc microbuzele sau autobuzele si pina in centru nu sint decit de citeva sute de metri. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.