Ultima oră

1,5 tone frigidere si calculatoare stricate adunate din Focsani

Iulia Crețu
7 oct 2008 1443 vizualizări
Campania ministeriala de colectare a deseurilor de electrice si electronice derulata simbata a strins din municipiul Focsani in jur de 1,5 tone de deseuri de rable de prin gospodariile orasenilor.

Oamenii s-au descotorosit de la obiecte mici de uz casnic si pina la componente de calculatoare, televizoare sau boilere electrice. Directorul CUP SA Focsani, Gheorghe Vasilescu, spune ca ar fi binevenita stabilirea unei zile in care aceste deseuri DEEE sa fie adunate gratuit de la populatie. "Campania a decurs bine, ne-am deplasat dupa ce oamenii ne-au anuntat prin telefon, am facut un traseu si am ridicat deseurile. Stabilirea unei zile pentru ca noi sa adunam aceste deseuri este o idee buna, insa noi trebuie sa ne realizam un traseu pe baza solicitarilor venite din partea populatiei pentru ca trebuie sa protejam mediul prin aceste actiuni. Si daca umblam aiurea prin oras nu facem decit sa consumam combustibil si sa poluam", ne-a spus directorul Companiei de Utilitati Publice SA Focsani. In continuare, cetatenii care au obiecte electrice si electronice de care vor sa scape, le pot duce la Centrul de colectare de pe strada Anghel Saligny. In premiera, deseurile electronice si electrice au fost colectate si din citeva localitati rurale, insa locuitorii nu prea au fost amatori sa ia mileurile de pe vechituri. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.