Ultima oră

Dan Helciug, la bal, nu la spital

Raluca Manolache
3 oct 2008 868 vizualizări
Masina lui Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgenta , a fost avariata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier produs in Vrancea pe 28 septembrie.

Din fericire, nici una dintre persoanele implicate in incident nu a fost ranita, insa masinile au fost avariate. Totul s-a intimplat in afara localitatii Cotesti, zona pe care Dan Helciug o traversa pentru a ajunge la un concert pe care urma sa il sustina in Birlad. Masina artistului a fost "busita" de o soferita neatenta. Politistii spun ca soferita Loredana Marin, din Slobozia Ciorasti, care se indrepta spre Focsani, la iesirea dintr-o parcare, nu a acordat prioritate si a intrat in Skoda condusa de Dan Helciug. Trupa "Spitalul de Urgenta" a luat fiinta in anul 2000, primul lor material fiind "Traiasca berea!" cu care au lovit din plin piata muzicala. Un an mai tirziu au lansat si primul album, intitulat "Sa Cinte Muzica!". Trupa este cunoscuta si pentru melodiile "Prietenii" si "Ori la Bal ori la Spital". (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.