Ultima oră

Doi procurori reprezinta cetatenii in ATOP

Mihai Boicu
3 oct 2008 889 vizualizări
Aproape toate hotaririle au fost aprobate in unanimitate la sedinta de ieri a CJ Vrancea Marian Oprisan i-a desemnat pe fostii procurori Ion Sararu si Ion Popescu ca reprezentanti ai comunitatii in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica

Acestora li se alatura si fostul consilier judetean PSD Gabriel Derderian, care este aparator cu state vechi al comunitatii in ATOP. Pe linga cei trei, sase consilieri PSD sint membri ATOP Stefan Buzarnescu, Constantin Guguianu, Adrian Grosu, Paraschiv Prodan, Gabriel Nedelcu si Vasile Carnariu. Fostul subprefect Mioara Flenchea a fost inlocuita la sedinta de ieri cu actualul subprefect Manole Marchea, iar Vasile Marin, reprezentantul Corpului National al Politistilor, cu Gheorghe Negoitescu. Ultimul, dar nu cel din urma membru al ATOP, este comisarul sef Sandel Doaga, seful Politiei. Membrii ATOP au dreptul la o indemnizatie de sedinta egala cu 15% din indemnizatia presedintelui Consiliului Judetean, fara a putea depasi intr-o luna 30% din aceasta indemnizatie. Un alt proiect aprobat ieri a fost modificarea anexei la Hotarirea CJ nr. 85/28.06.2007, privind aprobarea indicatorilor tehnico "" economici pentru "Modernizarea DJ 204 N Nanesti "" limita judet Galati". Este vorba de o crestere a costului lucrarilor de la 1 milion lei/km, la 1,2 milioane lei/km. De asemenea, au crescut costurile lucrarilor si la reabilitarea si modernizarea DJ 205 H Panciu "" Movilita "" Paunesti "" E 85. Oprisan a fost desemnat ca reprezentat al CJ in Adunarea Generala a Asociatiilor din cadrul Asociatiei de dezvoltare intercomunitara "Vrancea curata" sau "cu miinile curate", cum a spus liberalul Fevronia Stoica. Asociatia, in care sint parteneri CJ si unitatile administrativ teritoriale din Vrancea, are ca scop infiintarea serviciului judetean de salubrizare pe raza judetului, finantarea, exploatarea monitorizarea si gestionarea in comun a serviciului judetean de salubrizare si a serviciilor de salubrizare din localitatile din Vrancea. Tot ieri, consilierii au incheiat acordul de parteneriat cu Provincia Potenza, din Italia, in cadrul proiectului "Formare in domeniul instrumentelor structurale si achizitiilor publice". Marian Oprisan a mentionat ca este al treilea proiect derulat cu provincia italiana, care este infratita cu Vrancea. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.