Ultima oră

Dadaca Fran are origini in Focsani

Mihaela Beșleagă
2 oct 2008 2236 vizualizări
Cunoscuta actrita americana a dezvaluit ca strabunica ei s-a nascut la Focsani

"Dadaca" Fran, aflata la Bucuresti pentru o campanie anti-cancer, i-a surprins pe cei prezenti la conferinta de presa, declarind ca se simte romanca, dat fiind faptul ca strabunica ei s-a nascut la Focsani."Strabunica mea este din Focsani si, in urma cu multi ani, a emigrat in SUA. Iata ca acum, dupa atita vreme, eu ma intorc aici, in tara din care a plecat ea. în Romania ma simt ca acasa. Eu sint din Romania!", a declarat actrita Fran Drescher. Parintii vedetei sint evrei din Europa de Est. De altfel, celebra actrita, care a implinit acum doua zile 51 de ani, a dorit ca prima tara din acest turneu sa fie Romania, vizita care se va desfasura intre 30 septembrie si 4 octombrie. Inconfundabila pentru vocea nazala, accentul de Queens (un comitat din New York, n.r.) si risul "colorat", "dadaca" Fran Drescher participa la mai multe actiuni de lupta impotriva cancerului, in calitate de emisar al Departamentului de Stat al SUA pe probleme de sanatate a femeilor. Ea insasi supravietuitoare a acestei boli "" actrita americana a reusit sa invinga cancerul uterin printr-o operatie efectuata in anul 2000, Fran Drescher impartaseste acum din experienta personala intr-un turneu care, pe linga Romania, mai include tari ca Ungaria, Polonia si Kosovo. Fran Drescher este fondatoarea organizatiei non-profit "Cancer Schmancer", care are ca scop prevenirea bolii si lupta pentru detectarea maladiei in stare incipienta. Totodata, ea a scris si o carte despre cumplita boala. Francine Joy Drescher este cunoscuta in special pentru rolul dadacei Fran Fine din serialul "The Nanny", un sitcom de succes care a rulat in toata lumea. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.