Ultima oră

S-a pierdut plingerea lui Willy contra lui Oborocea

Nicoleta Cristea
30 sep 2008 2585 vizualizări
Procesul intentat de Vasile Mihalache, cunoscut ca Willy Brumareanu, impotriva lui Aurel Oborocea, fostul director al Casei de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta , s-a aminat din nou, din cauza ca de la dosar lipseste plingerea.

Mihalache a aratat ca a facut plingerea si la parchet, dar si la instanta, astfel ca aceasta trebuia sa fie deja atasata. In dosar este vorba despre o plingere prin care Willy Brumareanu contesta o decizie a parchetului, in urma careia Oborocea a fost scos de sub urmarirea penala. Actul lipsa din dosar este tocmai acea contestatie la rezolutia data de parchet. Cazul a pornit de la o plingere facuta in august 2007 de Vasile Mihalache, alias Willy Brumareanu, patronul discotecii Vox, care functioneaza intr-un spatiu inchiriat de la Casa de Cultura. Aurel Oborocea este acuzat ca ar fi marit chiria dupa bunul plac, cu toate ca erau incheiate contracte pe perioade de 5 ani, cel actual expirind in anul 2010. Cercetarile efectuate au vizat perioada 2000 - 2008, cind se presupune ca fostul director ar fi incasat de la patronul clubului sume mari de bani si atentii prin diverse metode. O parte din suma o reprezinta banii incasati in plus la chirie, insa se pare ca era vorba si de facturile pentru utilitati. Vasile Mihalache sustine ca in 2002 i-a adus acestuia o masina din Germania, si ca a scos din buzunar in jur de 5.000 de lei pentru a-i plati acestuia un sejur in Antalya. Fostul director nu i-a inapoiat acesti bani, cu toate ca ar fi promis ca-i returneaza dintr-un imprumut bancar. Patronul Vox a sustinut in fata achetatorilor ca i-ar fi facut si alte "cadouri" de o valoare mai mica, cum ar fi doua telefoane mobile sau doua antiradare. Oborocea este acuzat si ca a scos profit din banii investiti de Vasile Mihalache in refacerea unei parti din fatada cladirii si din montarea de timplarie de aluminiu in anul 2002. Aurel Oborocea a respins acuzatiile care i se aduc, sustinind ca nu are datorii la patron si nu a pretins nimanui nici un ban. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 4 ore, 20 minute, 44 secunde
Un avocat bun experimentat pe domeniul respectiv
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.