Ultima oră

Medicul Valentin Rosioru, acuzat ca a furat o ambulanta

Raluca Manolache
30 sep 2008 3995 vizualizări
Medicul s-a ales cu dosar penal pentru furtul unei ambulante de la Calarasi u si la Focsani, dr. Valentin Rosioru a fost reclamat ca ar fi disturbat activitatea la Serviciul de Ambulanta, unde a fost angajat

Dr. Valentin Rosioru, care profeseaza in prezent in comuna Valea Sarii, ca medic de familie, se afla in atentia Politiei pentru furt si tulburarea ordinii si linistii publice. Fostul angajat al Ambulantei din Focsani se afla in aceasta situatie dupa ce la inceputul lunii septembrie a sustras o autosanitara goala de la substatia Calarasi. Valentin Rosioru a fost gasit de oamenii legii in momentul in care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, fiind retinut de politisti pentru audieri. Se pare ca acesta a motivat ca a recurs la acest gest pentru ca se simtea rau si in nici un caz nu si-ar fi insusit autosanitara. "Am fost sesizati de directorul Autoritatii de Sanatate Publica Calarasi despre faptul ca dr. Valentin Rosioru a plecat cu o ambulanta ce apartine substatiei Calarasi, fara aprobarea conducerii. In urma activitatilor desfasurate impreuna cu politistii de la IPJ Vrancea am identificat ambulanta asigurata si fara avarii in curtea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani", a precizat subinspectorul Ramona Tudor, purtatorul de cuvint din cadrul IPJ Calarasi. In consecinta, medicul s-a ales cu dosar penal pentru furt, in timp ce politistii continua cercetarile pentru stabilirea modului in care acesta a reusit sa ia ambulanta, dar si motivul care l-a impins sa faca acest gest. Dr. Valentin Rosioru se afla si in atentia Politiei Focsani dupa ce impotriva sa a fost depusa saptamina trecuta o reclamatie. Angajatii Ambulantei Focsani se pling ca acesta le perturba activitatea, venind la orice ora din zi si noapte la substatie. "Am primit pe 25 septembrie o sesizare din partea Ambulantei impotriva medicului Valentin Rosioru. Ni s-a sesizat ca acesta tulbura linistea si ordinea publica. Urmeaza sa verificam cele sesizate", a precizat subcomisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei Focsani. Nu numai la Serviciul de Ambulanta Valentin Rosioru este acuzat ca ar crea probleme. In noaptea de duminica spre luni, acesta s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente, unde ar fi adresat injurii colegilor. Dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului, spune ca medicul a venit cu dureri in zona pieptului, a primit o reteta, dupa care s-a intors la spital si a facut scandal pentru ca a pierdut documentele medicale. Dr. Valentin Rosioru a mai avut conflicte cu colegii de breasla si in trecut, in perioada in care isi desfasura activitatea la Serviciul de Ambulanta. Acesta a fost concediat pe timpul directorului Nicolae Varasciuc pentru ca ar fi refuzat sa mearga la trei interventii. Medicul nu a putut fi contactat pina la inchiderea editiei pentru a-si spune punctul de vedere cu privire la acuzatii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.