Ultima oră

Consiliul Tinerilor va organiza Reuniunea Regionala PAL-TIN

Iulia Crețu
29 sep 2008 657 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor Focsani va organiza in lunile ce urmeaza doua evenimente destinate in primul rind implicarii adolescentilor

Este vorba despre programul eco "Fii si tu solidar! Un copac pentru o viata", proiect "care doreste sensibilizarea si constientizarea comunitatii locale cu privire la problemele legate de poluare, defrisari, dezastre naturale si care consta in plantarea unor puieti si atragerea unui numar cit mai mare de tineri voluntari", dar si despre Reuniunea Regionala PAL-TIN, care va avea ca tematica "Relatia PAL-TIN - Autoritati Locale". Pentru derularea celor doua programe, tinerii consilieri, prin vocea primarului lor, Mohamad Hadad, solicita Consiliului Local adult alocarea sumei de 7.646 RON. Programul de plantare de puieti in Focsani se va derula cu sprijinul Directiei Silvice si al Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu". La Reuniunea PAL-TIN din aceasta toamna "vor participa cite trei reprezentanti ai consiliilor locale din Piatra Neamt, Tirgu Neamt, Craiova, Zalau, Simleul Silvaniei, Baia Mare, Rimnicu Vilcea, Ploiesti, Bistrita, Timisoara, Giurgita, Hateg, Navodari si Sebes". "Proiectul consta in organizarea unor ateliere de lucru si reprezinta o oportunitate pentru participanti de a afla cit mai multe despre functionarea administratiei publice si modul in care pot interfera cu aceasta. Deschiderea oficiala va avea loc la Focsani, iar atelierele vor fi organizate in Tabara Galaciuc", spun reprezentantii CLT Focsani. Solicitarea lor pentru finantare va fi dezbatuta miine, in cadrul sedintei de CL. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.