Ultima oră

Tinerii, asteptati sa isi aleaga un job

Iulia Crețu
26 sep 2008 761 vizualizări
Astazi, in 7 locatii din judet absolventii isi pot gasi un loc de munca Tinerii care au finalizat in acest an studiile liceale sau pe cele ale unei facultati si vor sa munceasca au la dispozitie Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi.

Tirgul de joburi este organizat de Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea si se va derula, incepind cu ora 9.00, in 7 locatii din judet. Este vorba despre Focsani, Adjud, Odobesti si Panciu, dar si despre Dumitresti, Vidra si Vulturu. Agentia a contactat pina in prezent 502 agenti economici din judet, dintre care 38 si-au confirmat participarea, cu aproape 368 oferte de slujbe. Din pacate, numai 13 dintre acestea sint destinate absolventilor de studii superioare. "Principalele ramuri de activitate in care sint oferite locuri de munca sint: constructii de cladiri, lucrari speciale de constructii, fabricarea articolelor de imbracaminte, comertul cu amanuntul si cu ridicata, industria alimentara, fabricarea de masini, utilaje si echipamente. Cele mai multe meserii se adreseaza absolventilor cu studii sub nivel mediu si absolventilor cu studii medii, dupa cum urmeaza: confectioner, lacatus, lucrator comercial, zidar, sudor, dulgher, iar pentru absolventii de invatamint superior - inginer, economist, jurist, medic, farmacist", se arata intr-un comunicat de presa al AJOFM Vrancea. Tinerii au la dispozitie 205 locuri de munca la Focsani, 56 la Adjud, 40 la Odobesti si 25 la Panciu. Cei interesati de lista locurilor de munca pentru absolventi au mai jos locatiile bursei. (I. CRETU)


1. Focsani - Sala de conferinte a Hotelului Unirea, tel: 0237/221100

2. Adjud - Casa de Cultura, tel: 0237/641946

3. Panciu - Casa de Cultura, tel: 0237/275321

4. Odobesti - Casa de Cultura, tel: 0237/675224

5. Dumitresti - Caminul Cultural, tel: 0237/241190

6. Vidra - Caminul Cultural, tel: 0237/673096

7. Vulturu - Primarie, tel: 0237/240108


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.