Ultima oră

Perdele, haine si parfumuri confiscate din Piata Moldovei

Raluca Manolache
25 sep 2008 816 vizualizări
Bisnitarii care isi duc veacul prin Piata Moldovei din Focsani au fost luati in vizor de agentii de politie. Vinzatorii de marfuri fara documente de provenienta care isi expuneau produsele in zone neautorizate au avut astfel ghinionul de a ramine fara "instrumentul muncii".

In patru luni, politistii de la Piata au confiscat bunuri in valoare de 4.606 lei, printre acestea aflindu-se diverse ustensile, cum ar fi flexuri si bormasini, dar si imbracaminte, lenjerii, parfumuri si perdele. Oamenii legii spun ca toate aceste marfuri au fost confiscate pentru protejarea populatiei impotriva unor actiuni comerciale ilicite. "In cele patru luni de zile de cind au fost schimbati agentii de politie de la Piata Moldovei nu am mai avut fapte de violenta grave. Este o zona mai sigura prin prezenta lor activa si cresterea vizibilitatii. Rolul lor este de a mentine ordinea si linistea publica", a mentionat subcomisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei Focsani. Marfurile au ajuns in camera de corpuri delicte de la IPJ Vrancea, unele dintre acestea urmind sa fie valorificate la magazinul cu marfuri confiscate de pe linga Directia de Finante. Totodata, in aceasta perioada cei trei politisti de la piata au indentificat un urmarit general suspect pentru mai multe furturi in Deva, dar au aplicat si 205 amenzi in valoare de 64.550 lei. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.