Ultima oră

Seful Politiei din Focsani, instruit de americani

Raluca Manolache
24 sep 2008 973 vizualizări
Subcomisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei municipiului Focsani, a fost selectat de Inspectoratul General al Politiei Romane sa participe la un curs de leadership sustinut de profesori veniti din SUA.

Acesta s-a alaturat la Bucuresti celor 24 de sefi de Politie din tara pentru a participa la cursul organizat in perioada 15-19 septembrie de Institutul de Leadership al Organelor de Aplicare a Legii. La instruire au participat si patru functionari din cadrul Serviciilor de Securitate Diplomatica ale Ambasadei SUA din Romania. Gicu Avasiloaie se arata incintat de noile cunostinte acumultate si spune ca a fost un curs util pentru ca astfel a putut sa se cunoasca mai bine, dar si pe cei din jurul sau. "Cursul a fost sustinut prin Ambasada SUA din Romania, fiind facuta o prezentare teoretica si interactiva de catre profesori din cadrul Centrului Federal al SUA. In cadrul cursului au fost predate notiuni privind calitatile si diferentele dintre leadership si manager. Practic, s-a pus accent pe cunoasterea si aprofundarea caracteristicilor si aptitudinilor necesare unui conducator de organizatie de aplicare a legii. Au fost prezentate caracteristicile de compatibilitate dintre oameni", a mentionat Gicu Avasiloaie, incintat de noutiunile dobindite. Acesta considera ca dupa acest curs va putea sa conduca mai eficient Politia Focsani si sa foloseasca la adevaratul potential resursele umane pe care le are la dispozitie. In urma acestei instruiri, seful Politiei Focsani s-a ales si cu o diploma de leadership, dar si cu un banut de aur pe care il pastreaza ca amintire. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 18 ore, 17 minute, 46 secunde
si uite asa poate bosorogii militieni se vor pensiona si astia tineri vor avea o noua optica. de n-ar fi atinsi si ei de vechile idei militioceausiste! bravo gicule! fa-le mucii haturi!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.