Ultima oră

Contribuabil judecat pentru ca a ultragiat o politista

Nicoleta Cristea
24 sep 2008 802 vizualizări
Maricel Ana, din Focsani, a ajuns in fata instantei dupa ce, chiar de Ziua Pacalelilor, pe 1 aprilie anul acesta, ar fi agresat fizic si verbal in plina strada o politista.

Scandalul a fost stins de jandarmii care faceau de paza la Tribunalul Vrancea, acestia si inca o trecatoare fiind de fapt si singurii care au intervenit, deoarece nimeni altcineva nu a incercat sa aplaneze conflictul. La Judecatoria Focsani au depus marturie cei doi jandarmi care au asistat la ultraj, dar si un prieten de-al inculpatului, care a declarat ca Maricel Ana nu este un om care sa creeze probleme. Cu toate acestea, declaratiile jandarmililor au aratat cu totul altceva. Se pare ca, beat fiind, Maricel Ana s-a luat de politista pentru simplul fapt ca aceasta a trecut pe strada pe linga el vorbind la telefon. Ana s-a enervat grozav pe motiv ca femeia ar fi vorbit de fapt din banii lui de contribuabil. Martorii spun ca barbatul chiar a lovit-o pe politista peste fata si miini, "mai ales in partea in care tinea telefonul" iar cind l-au adus la postul de paza al Tribunalului, barbatul a incercat chiar sa ii intimideze si pe jandarmi, fiind «agresiv verbal». Avocatul inculpatului a insistat ca instanta sa admita la dosar acte medicale care ar fi atestat ca Maricel Ana are tulburari de personalitate, care se intensifica atunci cind consuma alcool, si ca a fost internat de mai multe ori in spital pentru a-si trata afectiunile. Cu toate acestea, instanta i-a respins inculpatului aceste acte, urmind ca la termenul urmator Ana sa depuna alte acte in aparare. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.