Ultima oră

Accidente unul dupa altul, in zilele week-end-ului

Dan Chiriac
22 sep 2008 1315 vizualizări
Nu mai putin de sapte accidente s-au produs pe soselele din judet Sfirsitul saptaminii trecute a fost marcat de mai multe accidente rutiere soldate cu raniti. Vineri, in Focsani, Gabriela Patrascu, 37 ani, din Bacau, in timp ce conducea o Skoda, la intersectia B-dului Unirii cu strada Stefan cel Mare, a efectuat virajul la stinga si, din cauza neatentiei in conducere, l-a acrosat pe pietonul Ionica Calota, 57 ani, din Focsani, care se afla pe partea carosabila, accidentindu-l usor.

Omul a ajuns la spital. In aceeasi zi, Daniel Vasiliu, 32 ani, din Focsani, in timp ce conducea un autotractor marca Scania, cu semiremorca, pe banda de linga axul drumului, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului la dreapta si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa, in aceeasi directie de mers, pe banda de linga acostament, de Sorin Horean, 33 ani, din Galati. In urma impactului, motociclistul a fost ranit. Tot vineri, Angelica Ungureanu, 35 ani, din Odobesti, aflata la volanul unei masini VW pe directia Odobesti -Focsani, a efectuat o manevra de depasire a mai multor autoturisme, iar la redresare a acrosat doua masini stationate pe partea carosabila. In urma accidentului, a rezultat ranirea usoara a soferitei. La Golesti, Ionut Dima, 19 ani, din Focsani, in timp ce conducea o Dacia si efectua o manevra de iesire cu spatele din curtea unei locuinte, nu s-a asigurat si a acrosat mopedul condus de Alexandru V., 17 ani, din Golesti, pe care l-a ranit usor. Victima nu purta casca si nici vesta reflectorizanta si a fost transportata ulterior la Spitalul Galati pentru investigatii radiologice. Simbata seara, la Jitia, Iulian Rotaru, 29 ani, din Gologanu, in timp ce conducea un camion incarcat cu busteni, din neatentie, a intrat in sant si in urma balansului produs, un bustean a cazut intr-o caruta. Aflat in atelaj, Tudor Gheorghita, 49 ani, din Jitia, a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat la un spital din IasI pentru ingrijiri specializate. La Marasesti, Ovidiu Dinu, 20 ani, din localitate, fara permis de conducere, in timp ce conducea un Opel Tigra, din neatentie a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat, accidentindu-se grav. Intrucit tinarul afirma ca alta persoana conducea autoturismul, anchetat Politiei ca continua. Duminica dimineata, in afara Focsaniului, Cristian Besleaga, 27 ani, din Bolotesti, in timp ce conducea o Alfa Romeo, inmatriculata in Italia, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa a intrat in coliziune cu un Renault, condus regulamentar de Adriana Nastase, 29 ani, din comuna Vidra. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui Stefan Gavrila, 37 ani, pasager in Renault. Soferul Cristian Besleaga a fost gasit cu o concentratie de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 6 ore, 41 minute, 43 secunde
BETIV NENOROCIT!!! SE DAU SMECHERII SPALATORII ASTIA DE WC- URI DIN ITALIA.ABIA STIU SA VB ROM., DAR SA MAI CONDUCA O MASINA. CAND AU PLECAT ERAU SOFERI PE ROABA!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.