Ultima oră

Fitele de la miezul noptii au provocat un accident grav

Dan Chiriac
17 sep 2008 1495 vizualizări
Conducatorul unui BMW a intrat intr-o Dacie care circula regulamentar in cartierul Sud din Focsani u vinovatul circula cu viteza mare si a intrat pe contrasens incercind sa evite "broastele" de la o trecere de pietoni

Un focsanean a ajuns la spital dupa ce un altul a apasat la maxim pedala de acceleratie si a incercat sa evite sistemul de limitare a vitezei amplasat pe bulevardul Bucuresti, in apropierea Mausoleului Sud. Politistii au stabilit ca Ionut Gavrilita, 27 ani, in timp ce conducea un autoturismul BMW, din cauza neatentiei a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu autoturismul marca Dacia 1310, condus regulamentar de Razvan Istrate, 19 ani. Acesta a avut nevoie de interventia descarcerarii pentru a fi scos din masina. "Un echipaj de descarcerare din cadrul Detasamentului Focsani a fost solicitat sa intervina pe bulevardul Bucuresti in urma producerii unui accident rutier. Pompierii militari au actionat pentru scoaterea victimei din autovehicul cu ajutorul unei targi rigide. Pentru aceasta s-a departat bordul cu ajutorul cilindrului mare si o foarfeca hidraulica. La scoaterea din masina, victima era constienta", spune slt. Cristina Duta, purtatorul de cuvint al ISU Vrancea. Imediat dupa producerea accidentului, in zona a ajuns si seful Serviciului Politiei Rutiere, care se afla intimplator in cartierul Sud. "Conducatorul autotuturismului BMW, care circula cu viteza foarte mare, pe ploaie, a incercat sa evite sistemele de calmare a vitezei si a acrosat masina Dacia care circula din sens opus. Datorita vitezei, autoturismul BMW s-a oprit la vreo 60 de metri de locul impactului, unde nu i-a ramas decit numarul de inmatriculare. Locul unde s-a oprit autoturismul BMW si dinamica producerii accidentului ne fac sa credem ca soferul BMW avea viteza foarte mare", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful SPR Vrancea. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.