Ultima oră

Autoritatea Rutiera Romana da peste nas lui Oprisan

Iulia Crețu
16 sep 2008 1297 vizualizări
Deputatul Nini Sapunaru este de parere ca in scandalul licentelor politicul si-a virit prea mult coada Scandalul licentelor de transport pentru rutele interjudetene pare a se fi stins dupa ce Autoritatea Rutiera Romana a trimis un raspuns catre Consiliul Judetean prin care anunta ca legala decizia prin care firmele GNC Agrotrans, Transcarpina SRL si Vastrans SRL sint cistigatoare ale licitatiei.

Seful ARR de la nivel national, Sorin Supuran, atrage atentia presedintelui CJ, Marian Oprisan, ca prin amestecarea sa in conflict si-a depasit atributiile. "Demersul dvs privind solicitarea retragerii de catre Agentia ARR Vrancea a licentelor de traseu acordate pentru GNC Agrotrans, respectiv Transcarpina SRL si Vastrans SRL nu are suport legal, iar actiunile dvs depasesc prerogativele acordate prin lege institutiei pe care o conduceti, situatia in care raspunderea pentru consecintele acestora va revine in exclusivitate", transmite Sorin Supuran, director general al Autoritatii Rutiere Romane presedintelul CJ Vrancea. Supuran confirma aceste trei firme de transport drept cistigatoare ale licitatiilor electronice de atribuire a traseelor Focsani - Cimpineanca, Focsani - Gologanu, Focsani - Tataranu, Focsani - Rimniceni, Focsani - Urechesti si Focsani - Suraia. Implicarea lui Oprisan in scandalul licentelor a fost pusa la zid si de liberalul Nini Sapunaru, deputatul afirmind ca in cazul ARR politicul s-a implicat mult prea mult. Acesta isi apara prin declaratie omul de la sefia Agentiei Vrancea, Florin Nedelcu, membru PNL, directorul ajungind dupa scandal la Spital la Galati pentru o serie de investigatii medicale. «In privinta scandalului de la ARR consider ca este vorba de o prea mare implicare a politicului", a precizat Sapunaru. Reamintim cititorilor ca Marian Oprisan a pozat in urma cu o saptamina in aparatorul intereselor transportatorilor care au pierdut licitatia, sfatuindu-i pe acestia sa-l dea in judecata pe seful sucursalei ARR, Florin Nedelcu, pentru abuz in serviciu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 5 minute, 23 secunde
Ce mandru-s de mine, auzi eu, care n-am activat nici o secunda in administratia publica, am reusit sa vad problema transportatorilor mai clar si mai corect decat superbarosanul, superpoliticianul citeste integral
, acum 739371 zile, 8 ore, 5 minute, 23 secunde
Bravo celor de la Bucuresti de la ARR! Bravo!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.