Ultima oră

Judecata pentru ca si-a lasat maidanezii liberi

Nicoleta Cristea
16 sep 2008 608 vizualizări
focsaneanca este judecata pe motiv ca doi vecini de cartier au fost agresati de maidanezii pe care ii tine nesupravegheati. Maria Iordache a fost trimisa in judecata pentru neluarea masurilor de prevenire a atacului canin de catre proprietarul ciinelui sau detinatorul temporar al acestuia asupra unei persoane , in urma plingerilor facute de victime la Politie.

O Procurorii au cercetat, la rindul lor, agresiunile petrecute in noiembrie si decembrie anul trecut si au constatat ca fapta exista, in ciuda faptului ca femeia a sustinut ca cei cinci maidanezi pe care ii are in curte nu au atacat pe nimeni. Unul dintre cei agresati, Marian Paris, a declarat ca nu vrea despagubiri, cu toate ca a fost muscat de picior, insa vrea ca iubitoarea de animale sa fie pedepsita. De cealalta parte, Vasile Axinte, de 86 de ani, a suferit o fractura la picior in urma atacului, motiv pentru care vrea despagubiri. Femeia spune insa ca maidanezii ei mai ies din curte, insa nu au atacat pe nimeni, iar plingerile penale au fost facute in urma unei neintelegeri mai vechi cu Marian Paris, care l-ar fi instigat pe batrinul de 86 de ani sa o reclame la Politie. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.