Ultima oră

Consilierul Dan Popoiu a spus Da

Camelia Stănilă
6 sep 2008 6173 vizualizări
Consilierul local PD- L, Emil Danut Popoiu, a decis sa spuna Da in fata ofiterului de stare civila in cursul acestei saptamini.

Profesorul si-a unit destinul cu Janet Voineag, cea cu care fostul inspector scolar general a impartit si bune si rele in ultimii ani. Cei doi au semnat "declaratiile" la starea civila miercuri, evenimentul fiind unul intim. In prezenta apropiatilor, mirii si-au unit sufletele si in fata lui Dumnezeu, ca apoi sa se bucure de petrecerea mult asteptata. Dan Popoiu are 50 de ani si este profesor de matematica la Colegiului National "Unirea" Focsani, iar sotia ii este colega de cancelarie, fiind profesoara de limba si literatura romana la aceeasi unitate de invatamint. Iubirea dintre cei doi dascali nu mai este un secret de mult timp pentru nimeni, insa abia anul acesta s-au hotarit sa faca pasul decisiv. De altfel, nici unul nu este la prima casatorie. Cum inceperea cursurilor se apropie, Dan si Janet Popoiu si-au luat doar citeva zile de relaxare la malul Marii Negre. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Joshuaking, acum 2629 zile, 16 ore, 14 minute, 39 secunde
Doresc si eu numarul de telefon a subsenatului Dane Popoiu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.