Ultima oră

O soferita a fost spulberata de tren la Domnesti

Raluca Manolache
5 sep 2008 2633 vizualizări
Masina condusa de o femeie din comuna Pufesti a fost impinsa de tren peste jumatate de kilometru u femeia a asteptat sa treaca un tren, dar a fost lovita de cel care circula din sens opus u medicii au incercat sa o resusciteze, dar fara nici o sansa u Violeta Bizgan a lasat orfani doi copii care vor incepe noul an scolar in doliu

O secunda de neatentie la volan a costat-o viata pe o femeie din Domnesti. Ieri dupa-amiaza, masina condusa de Violeta Bizgan, in virsta de 39 de ani, a fost izbita in plin de un tren rapid, la un pasaj de trecere de cale ferata care este semnalizat corespunzator. Cum trenul avea viteza, impactul nimicitor nu a dat nici o sansa de supravietuire femeii. "Dacia Papuc in care se afla femeia a fost izbita in plin de trenul rapid 651 Bucuresti- Suceava. Trenul era intr-o zona fara restrictii de viteza si avea aproximativ 100 de km/h, iar mecanicul nu a mai avut ce face. A frinat in momentul impactului, dar masina a fost dusa pe calea ferata aproximativ 600 de metri. In urma impactului masina a fost distrusa in totalitate si femeia nu a mai avut nici o sansa", a declarat subinspectorul Ilie Romeo, de la Politia TF Focsani. Trenul care se indrepta spre Suceava a ajuns la destinatie cu o ora intirziere, calea ferata fiind blocata de resturile masinii. Violeta Bizgan a fost prinsa printre fiarele contorsionare, astfel ca la fata locului a fost chemata echipa de descarcerare, medicii de la Statia de Ambulanta Adjud si politistii. Ambulantierii au incercat in zadar, pret de minute bune, sa o resusciteze pe vrinceanca. Multiplele fracturi si traumatisme le-au pus insa piedici insa. "Era in stop cardio respirator in momentul in care a fost scoasa din masina. Am suit-o in Ambulanta, am intubat-o si i-am pus electrozi pentru a-i vedea ritmul cardiac. Am incercat sa o resuscitam timp de 25 de minute, dar fara folos. Dupa acest moment i-am pus diagnostic «deces»", ne-a declarat Florin Zaharia, asistent medical la Ambulanta.


Nerabdarea a costat-o viata


Violeta Bizgan si-a gasit sfirsitul in timp ce se indrepta spre sat, la o croitoreasa, pentru a face un tiv la o perdea, caci dorea sa faca schimbari in locuinta. Ajunsa la pasajul de cale ferata a asteptat sa treaca un tren si, din neatentie, a accelerat ajungind cu masina pe liniile de cale ferata. Citeva secunde a durat si masina a fost luata in plin de un alt tren care venea din sens opus. Astfel, femeia a lasat in urma sa doi copii, de 11 ani si 7 ani, dar si un sot iubitor care nu si-a putut stapini lacrimile cind a aflat tragica veste. Rudele si prietenii au intrat in stare de soc cind au vazut trupul Violetei prins intre fiare. Sotul femeii a aflat de tragedie la doar citeva minute dupa ce avusese o discutie la telefon cu Violeta, care i-a spus ca merge la o cunostinta dar ca se intoarce repede acasa. "Eram la fotbal cu sotul ei si m-a sunat unul dintre baieti sa-mi spuna ca mama lor a murit. Nu mi-a venit sa cred cind am auzit si am venit intr-un suflet aici", ne-a spus Daniel Nitu, unul dintre vecini. La locul accidentului toti plingeau, spunind despre Violeta Bizgan ca era o femeie "de pus la rana". Rudele nu si-au putut explica accidentul in conditiile in care Violeta parcurgea acest drum de o viata. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.