Ultima oră

Tot mai multe permise ridicate de politisti

Raluca Manolache
4 sep 2008 1127 vizualizări
Peste 330 de conducatori auto au devenit pietoni in luna august, dupa ce rutieristii i-au identificat incalcind normele de circulatie. Numarul celor care au ramas fara permis este destul de ridicat si pentru ca numarul politistilor din trafic a fost marit in sezonul estival.

"In luna august s-a pus accent pe viteza excesiva si pe depasirile neregulamentare, pe abaterile produse de pietoni, de carutasi si de conducatorii de mopede, cauze care vor fi urmarite si in luna septembrie. Avind in vedere tot mai desele accidente care se produc pe drumurile comunale vom solicita ajutorul ofiterilor de la posturile comunale", a declarat subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. De asemenea, politistii se mindresc cu scaderea numarului accidentelor rutiere produse in august, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Au fost inregistrate astfel 20 de accidente grave, cu 9 mai putine decit in august 2007, rezultind 6 morti si 16 raniti grav. Cauzele care genereaza accidente sint in principal oboseala la volan, viteza excesiva si traversarea neregulamentara. Politistii spun ca de luni se va demara si o actiune pentru combaterea comertului stradal pe marginea DN2-E85. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 4 ore, 29 minute, 40 secunde
Bine ca ati anuntat actiunea pentru combaterea comertului stradal pe marginea Dn2-E85. De luni nu va mai fi nimeni acolo.Oare pana acum au avut voie? Sau e vreo ordonanta de urgenta care le interzice citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.