Ultima oră

Provincialii spun adio Cerbului de Aur

Iulia Crețu
3 sep 2008 1046 vizualizări
Trupa s-a retras din cauza unor neintelegeri cu organizatorii festivalului Trupa vrinceana a decis sa nu mai participe la Festivalul International de Muzica Pop "Cerbul de Aur" 2008, Brasov, care va debuta in aceasta seara.

Cei de la Provincialii s-au declarat nemultumiti de mai multe aspecte organizatorice si au decis sa nu mai reprezinte Romania la competitia cintecului. Potrivit unui comunicat de presa dat de reprentantii TVR, locul lui Ionut Ungureanu & co va fi luat de solistul Alin Vaduva. Daca ar fi ramas in concurs, Provincialii ar fi intrat primii in competitie, lucru pe care acestia l-au contestat mai ales ca, spune Ionut Ungureanu, ordinea nu s-a stabilit prin tragere la sorti. Provincialii acuza organizatorii ca nu au colaborat cu ei, neraspunzindu-le la telefoane, si ca ar fi incercat sa ii dezavantajeze prin numirea lor ca deschizatori de concurs. "Ordinea intrarii in concurs nu a fost trasa la sorti, ne-a numit pe noi primii, nu se stie pe ce criterii. S-au purtat foarte urit, nu au comunicat cu impresarul nostru. Ni s-au adresat ca dupa ce ca am intrat cum am intrat in competitie, mai facem si discutii. Am preferat sa ne retragem. Am intimpinat lipsa de comunicare si din partea producatorului, caruia i-am comunicat ca vrem sa schimbam o piesa. Ne-a raspuns ca nu este posibil, desi in regulament nu se specifica lucrul acesta. Cit despre faptul ca am fi intrat primii in concurs, se stie ca primul interpret e sacrificat, sunetul, dar si luminile se regleaza pe el. Daca era tragere la sorti si picam noi, foarte bine, dar asa in mod clar ne-ar fi dezavantajat", ne-a declarat solistul Provincialilor, Ionut Ungureanu. Acesta acuza organizatorii ca si la finala pentru Cerb au dezavantajat la sunet prestatia trupei. Cit despre reprezentantii Romaniei calificati in concurs, Ionut Ungureanu este de parere ca Tony Poptamas ar avea cele mai multe sanse. Festivalul Cerbul de Aur va debuta in aceasta seara, tara noastra fiind reprezentata de Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach, Dragos Chircu, Annamari Dancs, Alin Vaduva si Florentina. Printre cei care vor sustine recitaluri se numara artisti pop, dar si de muzica populara romani, capul de afis fiind tinut insa de britanicii de al Simply Red. (Iulia CRETU)


  • Provincialii la Maruta


  • Trupa Provincialii isi anunta fanii ca in curind se vor aude pe radio si TV cu o noua piesa. "Love and give" este o compozitie a lui Eduard Circota, care ar putea beneficia de vocea unei interprete in voga. Prezentarea ei se va face cel mai probabil la debutul emisiunii lui Catalin Maruta, in noul sezon. "Am inregistrat o noua piesa, a lui Eduard Circota. Este ceva mai spre rock british", ne-a spus Ionut. (I. C)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.