Ultima oră

O femeie si-a scapat bebelusul nou nascut in closet

Dan Chiriac
2 sep 2008 720 vizualizări
Femeia din comuna Bolotesti a scapat in WC fetita nou nascuta dupa care a ajuns in stare grava la spital u doua femei au murit in conditii necunoscute

Procurorii si politistii sint in alerta dupa ce trei oameni au murit in ultimele 24 de ore, in conditii neelucidate. Duminica, la Maternitatea Spitalului Judetean s-a prezentat Luminita M. din comuna Bolotesti, care a fost diagnosticata de medici cu retentie de placenta pentru fat corespunzator lunilor 8-9 de sarcina si hemoragie. Femeia nascuse in urma cu citeva ore un copil pe care l-a scapat in toaleta din curte. "Nu se stie sigur daca a fost avort sau a nascut. Este posibil sa fi fost in luna a opta spre a noua. Se va constata acest lucru cind se va vedea si produsul de conceptie", a spus dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului. Femeia se afla la terapie intensiva, iar starea sa este stabila. In urma sesizarii facute de catre medici, la locuinta femeii s-au deplasat politistii si procurorii care au stabilit ca duminica, in jurul orelor 08.30, femeia ar fi avortat spontan un fat de sex feminin, scapindu-l in toaleta. Politistii mai spun ca apoi, aceasta ar fi scos fatul, si s-ar fi deplasat intr-o camera a locuintei unde l-ar fi infasat intr-o bluza. Ulterior i s-a facut rau si a ajuns la spital. Tot duminica, lucratorii Postului de Politie Paunesti au fost sesizati prin 112 despre faptul ca la locuinta lui Ion Vrabie, din comuna, a avut loc un scandal. La fata locului s-a deplasat seful postului de politie, agentul Ion Munteanu, care l-a identificat pe Ion Vrabie, 70 ani, in curtea locuintei iar in casa a gasit-o pe sotia acestuia, Ileana, 67 ani, decedata, cu echimoze la nivelul fetei. Echipa operativa continua cercetarile pentru clarificarea imprejurarilor in care a survenit decesul femeii. Surse din rindul anchetatorilor spun ca moartea femeii pare patologica. Totusi, anchetatorii asteapta rezultatele medico-legale pentru a continua ancheta. "Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar in functie de rezultatul necropsiei se va stabili cauza exacta a decesului", a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al Politiei. Ieri dupa-amiaza, politistii au fost anuntati ca dintr-un apartament din cartierul SUD se simte miros greu. La fata locului s-a deplasat o echipa de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta care a deblocat usa. In interior, politistii au gasit o femeie de 60 de ani. "Aceasta era decedata de mai multa vreme, dar pentru ca locuia singura, decesul nu a putut fi anuntat. Un vecin a sunat ieri, dupa ce un miros greu a invadat scara", au spus politistii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.