Ultima oră

Hot de gaini prins la Avicola

Raluca Manolache
2 sep 2008 904 vizualizări
Un muncitor a incercat sa fure cinci gaini pe care le-a pitit pe sub haine Societatea Avicola SA, producatorul de carne de pui din Focsani, a fost "pradata" chiar de un muncitor. Totul s-a intimplat duminica noapte cind un angajat al societatii a venit inainte de a-si incepe programul si a incercat sa fuga cu cinci gaini.

Barbatul de 40 ani din Focsani nu a avut noroc pentru ca paznicii au sunat imediat la Politia Focsani si au anuntat ca o persoana a intrat prin efractie in sediul societatii si a dat iama printre inaripate. Ionel Mihai a fost astfel gasit de politisti in timp ce incerca sa fure cinci gaini, doua dintre acestea fiind pitite pe sub o jacheta mai groasa. "Politia municipiului Focsani a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana a intrat in sediul Avicola. Politistii s-au deplasat la fata locului ocazie cu care l-au gasit pe Mihai Ionel care avea trei gaini in mina si doua sub haine", ne-a relatat subinspectorul Catalina Olteanu de la Biroul de Presa al Politiei. Reprezentantii firmei Avicola spun ca a fost vorba de un caz izolat, cu toate ca angajatii mai rivnesc la obiectul muncii lor. Pentru a preveni furturile, in cel mai scurt timp unitatea va fi impinzita cu camere de supraveghere video. "Totul s-a intimplat inainte de a incepe programul de lucru. Incercam sa facem fata fenomenului si vom instala camere de supraveghere", a mentionat Vasile Dobre, directorul comercial al Avicola SA. Barbatul prins la furat de gaini de la locul de munca s-a ales cu dosar penal si ar putea fi concediat. Politistii s-au mai confruntat cu un furt de la locul de munca. Oamenii legii au fost sesizati ca in noaptea de vineri spre simbata dintr-o casa de marcat din supermarketul Zanfir a disparut o suma mica de bani. Hotul ar putea fi unul dintre angajati. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.