Ultima oră

Odraslele lui Sararu lovesc in grup

Dan Chiriac
27 aug 2008 801 vizualizări
Acestia au lovit doi tineri, cu masinile Ambele odrasle ale fostului primar din comuna Mera au fost implicate in incidentul de joi seara, produs pe o strada din centrul Odobestiului.

Intre Ovidiu si Teodor Sararu, pe de o parte, si un grup de tineri aflati in stare de ebrietate a avut loc o altercatie. Pentru a-si face dreptate, odraslele lui Sararu au incercat sa-i calce pe cei doi cu masinile, isprava pusa partial in aplicare. "Cei doi frati Sararu s-au urcat la volanul a doua autoturisme, un Audi si un Nissan si au «facut» cu autoturismele spre grupul repsectiv. Cele doua masini au lovit doua persoane din grup. Ambele se aflau in stare avansata de ebrietate, iar a doua zi au depus plingere, pe care noi am inregistrat-o si am trimis-o pentru numar unic la Parchet. Cele doua persoane au avut doar citeva julituri, nefiind ranite in urma incidentului. Toader Sararu a ramas fara permis de conducere pentru ca l-a lovit pe tinar pe trecerea de pietoni. In schimb, Ovidiu Sararu s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis, in conditiile in care acesta avea carnetul suspendat. Daca cele doua persoane lovite vor aduce certificate medico-legale vom face cercetari si pentru vatamare corporala din culpa", a detaliat comisarul sef Maricel Petrea, seful Politiei orasului Odobesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 11 minute, 21 secunde
La cate belele au facut.. parca vad ca vor scapa si din asta. Astia trebuie batuti tata.. nu inchisi.
, acum 739398 zile, 15 ore, 11 minute, 21 secunde
asa tata asa copii
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.