Ultima oră

Dacii gratis de la Tribunal

Nicoleta Cristea
27 aug 2008 978 vizualizări
Daciile pe care le-au folosit magistratii Tribunalului Vrancea, Judecatoriei Focsani si Judecatoriei Panciu sint oferite gratis institutiilor publice interesate.

De un an de zile, Tribunalul a primit patru autoturisme Skoda, astfel incit masinile vechi au fost trase pe dreapta. De fapt, acestea au fost "depozitate" in curtea Judecatoriei Adjud. "Saptamina trecuta am trimis adrese catre o parte dintre institutiile publice, pe care le-am anuntat ca avem acceptul de la Ministerul Justitiei sa dam aceste masini gratis, si acum asteptam raspunsul. Judecatoria Adjud este singura instanta unde nu avem un autoturism nou, insa acolo au deja Solenza. In plus, cei de la Adjud nu au asa multe drumuri de facut. Dacia care deservea Judecatoria Panciu a mai fost folosita si de noi, de aceea trebuia inlocuita. Daciile sint in stare de functionare, dar sint trase pe dreapta de anul trecut, de cind am primit masinile noi. De altfel, a fost un program de acest gen in toata tara", a declarat judecatorul Costica Dita, vicepresedintele Tribunalului. Si Serviciul de Probatiune din cadrul Tribunalului se mindreste cu un Fiat nou, primit in urma unei donatii. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 8 ore, 53 minute, 8 secunde
care e prostul ala care doneaza fara a obtine ceva ,chiar crede ca suntem atat de prostini?!RUSINE!!!!V-a ajunge si Vrancea exact ca si Craiova,omica Sicilie!Dar oare nu este?
, acum 739392 zile, 8 ore, 53 minute, 8 secunde
Sorine esti pe dinafara, te asigur ca donatiile sunt pe bune, in alta ordine de idei cine crezi ca ar da spaga de la o instututie publica (sper ca stii ce este aceasta) pentru un autorurism vechi care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.