Ultima oră

Provincialii merg la Cerbul de Aur

Iulia Crețu
26 aug 2008 711 vizualizări
Solistul Ionut Ungureanu abia asteapta concertul britanicilor de la Simply Red Trupa Provincialii isi va incerca pina la urma norocul la Festivalul International "Cerbul de Aur" de la Brasov, din perioada 3-8 septembrie.

Situatia s-a schimbat in favoarea vrincenilor dupa ce doi concurenti din Indonezia si Canada s-au retras, in locul lor urmind sa evolueze Provincialii si Annemari Dancs. Solistul Ionut Ungureanu spune ca aceasta calificare nu este tocmai cea la care sperau artistii, insa declara ca vor merge sa isi incerce sansa la cel mai prestigios concurs muzical organizat in Romania. "S-au retras doi concurenti din afara si urmatorii clasati, printre care si noi, intra in concurs. Este important ca pina la urma vom fi acolo. Nu e chiar varianta pe care mi-am imaginat-o, dar «Cerbul de Aur» este cel mai important festival. Nu se compara cu Mamaia. Vom evolua cite 9 concurenti pe seara. I-am ascultat pe cei intrati in concurs si sint buni. In competitie intra si cei de la Biondo, care au participat la Eurovision", ne-a declarat Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii. La editia cu numarul 16 a Festivalului "Cerbul de Aur" din aceasta toamna se vor implini si 40 de ani de la debutul competitiei. Printre artistii care vor sustine recitaluri in septembrie se numara britanicii de la Simply Red, Ruslana, Damian & Brothers, dar si Stefan Banica jr., Horia Brenciu si multe alte voci consacrate. De altfel, concertul Simply Red, programat in prima seara de competitie, este asteptat cu deosebit interes si de cei de la Provincialii. Pe scena Festivalului International Cerbul de Aur se vor afla 25 de concurenti din strainatate si cinci din Romania: Tony Poptamas & Desperado ft. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach, Dragos Chircu, Annemari Dancs si Proviancialii. (Iulia CRETU)


Cintec pentru Andra si Catalin Maruta


Ionut Ungureanu, vocea celor de la Provincialii, a participat in acest week-end la nunta cea mai asteptata in acest an in show-bizz, cea dintre cintareata Andra si prezentatorul TV, Catalin Maruta. Fericitul eveniment, care a avut in jur de 900 de invitati, s-a desfasurat la Tg. Jiu. Printre cei care au cintat pentru fericitul cuplu s-a numarat si Ionut Ungureanu. De altfel, in iulie, la nunta lui Ionut cu Florentina de la Focsani au luat parte si Andra si Catalin Maruta. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.