Ultima oră

Odraslele lui Sararu o comit si la volan

Dan Chiriac
23 aug 2008 1370 vizualizări
Unul dintre baietii fostului edil a lovit un tinar pe marcajul pietonal Familia fostului primar din Mera va fi implicata intr-un nou dosar penal, dupa ce unul dintre baietii acestuia a produs un accident rutier

Toader Sararu va fi cercetat pe motiv ca a lovit un tinar, care se angajase in traversarea regulamentara a strazii. Politistii spun ca joi noaptea, in Odobesti, Toader Sararu, 25 ani, din comuna Mera, in timp ce conducea un Audi, l-a accidentat usor pe Cornel Fanica, 18 ani, din Odobesti, care se afla in stare de ebrietate. Acesta a traversat totusi strada prin loc semnalizat corespunzator, cu marcaj si indicator rutier, soferul facindu-se vinovat de producerea accidentului. Joi, pe soselele din judet au avut loc si alte doua accidente rutiere. In Focsani, Dan Marian Bondarenco, 23 ani, din municipiu, in timp ce conducea auto marca VW Golf, a efectuat un viraj la stinga fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de Adrian Buruiana, 29 ani, din Focsani, care circula in aceeasi directie de mers si se angajase in depasirea autoturismului. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a motociclistului. In Paunesti, Liliana Cautis, 30 ani, din localitate, in timp ce conducea auto VW Jetta, la o trecere de pietoni semnalizata prin marcaj, fara indicator rutier, a accidentat usor o minora in virsta de 11 ani, Ana Maria P, care traversa strada in fuga si fara sa se asigure. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 5 ore, 54 minute, 49 secunde
Adevarul ca , chiar sunt niste Odrasle. Cum sa lovesti un om pe marcaj pietnonal ? Chiar nu mai exista putina sigurnata ?? La puscârie cu ei pentru ca sunt niste pericole sociale !!!
, acum 739393 zile, 5 ore, 54 minute, 49 secunde
scrieti domnule adevarul. l-a lovit intentionat. si nu a fost doar cel cu audi,a fost si fratesu cu nissan-ul patrol
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.