Ultima oră

Giratoriu si la Kaufland

Iulia Crețu
22 aug 2008 1721 vizualizări
Focsanii vor fi impinziti de sensuri giratorii. Municipalitatea a decis ca si in capatul b-dului Brailei, linga viitorul supermarket Kaufland, sa creeze un sens giratoriu care sa fluidizeze traficul. Pentru ca in zona circulatia va fi foarte aglomerata din toamna, de la inaugurarea magazinului, administratia locala a decis sa finanteze in parteneriat cu reprezentantii supermarketului realizarea acestui rond.

De altfel, acest proiect este adus si in atentia consilierilor locali care trebuie sa isi dea acordul privitor la realizarea in parteneriat cu SC Kaufland Romania SCS a investitiei "Sistematizarea intersectiei strazilor 1 Decembrie 1918 cu Brailei", in cadrul obiectivului de investitii "Refacere infrastructura strazi in municipiul Focsani". Potrivit edililor, din valoarea totala a proiectului, 20.000 de lei vor fi sustinuti de Kaufland. De altfel, la precedenta sedinta de CL, edilul sef Decebal Bacinschi a precizat ca va discuta cu reprezentantii magazinului pentru a sustine financiar realizarea sensului giratoriu dat fiind ca ei vor fi principalii beneficiari, prin clientii supermarketului. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.