Ultima oră

Focsanean mort pe soseaua dinspre Braila

Dan Chiriac
21 aug 2008 1171 vizualizări
In autoturismul implicat in accident se aflau sotia si copilul de 3 ani al soferului, care au fost raniti grav u socrul focsaneanului a decedat si el in urma impactului

O familie din Focsani a fost implicata intr-un tragic accident rutier produs in localitatea Maxineni din Braila, in urma caruia un copil care se lupta intre viata si moarte nu isi va mai vedea niciodata tatal. Doi barbati au murit, dintre care un vrincean, iar sotia si copilul acestuia, de doar 3 ani, au fost grav raniti, in urma izbirii violente a autoturismului in care se aflau cei patru de un copac, pe drumul national care leaga Braila de Focsani. Potrivit Politiei brailene, marti seara, Dumitru S., 41 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul Dacia Logan, pe DN 23, dinspre Braila catre comuna Maxineni, pe fondul neadaptarii vitezei si a neatentiei, a pierdut volanului intr-o curba usoara si a iesit in afara partii carosabile. Barbatul a incercat sa redreseze masina, insa a facut o manevra brusca si a patruns pe contrasens, a iesit in decor in partea stinga a directiei de mers si s-a lovit violent de un copac ornamental. In urma impactului puternic, a rezultat decesul pe loc al soferului si al pasagerului din dreapta sa, Vasile B., 58 de ani, din Bacau, socrul vrinceanului. Totodata, sotia soferului, Carmen S., de 31 ani si copilul celor doi, A.S., in virsta de 3 ani, au fost raniti grav. Cele doua victime au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Galati. Autoturismul a fost distrus in proportie de 60%. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.