Ultima oră

Stilp de telecomunicatii, darimat de doua ori la Bolotesti

Camelia Stănilă
20 aug 2008 772 vizualizări
Aproape 200 de abonati Romtelecom din Gagesti si Bolotesti nu au mai putut utiliza citeva ore bune liniile de telefonie fixa, dupa ce un utilaj de la firma omului de afaceri Dorinel Umbrarescu a darimat un stilp de telecomunicatii

Un trailer care transporta un utilaj de mare tonaj a acrosat firele, care nu fusesera inaltate corespunzator dupa un accident de masina petrecut in dimineata aceleiasi zile. Reprezentantii Romtelecom au lucrat in zona si, potrivit primarului Stefan Sichin, ieri dupa-amiaza liniile telefonice au fost puse in functiune. "Un tinar cu o masina de Italia a intrat intr-un stilp aproape de primaria veche, cred ca a adormit. Cei de la Romtelecom au venit imediat, dar nu au ridicat la inaltime firele, sa fie suficient. A venit un trailer cu un buldozer si le-a acrosat, insa nu e vina lor, caci nici nu era semnalizat corespunzator. Bine ca nu s-a petrecut ceva mai grav. Noroc pe un cetatean ca stilpul i-a cazut aproape de masina, o Dacie", ne-a spus primarul din Bolotesti, care s-a numarat printre cei care au ramas "fara fir" la domiciliu. Edilul spune ca Primaria nu a fost afectata de aceasta avarie, astfel ca angajatii au putut utiliza telefoanele. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.