Ultima oră

Familia Nastasa a avut un baiat si nu fetita

Raluca Manolache
19 aug 2008 945 vizualizări
Testul ADN a demonstrat ca tinara din Movilita a adus pe lume un baiat u familia Nastasa a scapat de indoieli si si-a inmormintat crestineste copilul nascut mort

Dupa o luna de asteptare, Corina si Sorin Nastasa au aflat cu siguranta ca baiatul care li s-a pus in brate la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani era copilul lor. Vestea le-a fost data saptamina trecuta, cind a sosit rezultatul testului ADN solicitat de la politisti. Sorin Nastasa spune ca a fost chemat la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) pentru a i se da rezultatul testului facut la Bucuresti, astfel ca i s-a spulberat indoiala ca personalul medical ar fi incurcat bebelusii, dupa nastere. Astfel, micutul a si fost inmormintat crestineste. "Saptamina trecuta am fost chemati la Politie pentru ca au sosit rezultatele testelor medicale. Rezultatul ADN a aratat ca bebelusul de la spital este al sotiei mele. S-a confirmat ca este baiatul nostru. L-am luat de la morga si l-am inmormintat. Chiar daca medicii au facut greseli in momentul in care sotia mea a nascut nu vom mai face nimic. Nu are rost sa ma judec cu ei", a declarat Sorin Nastasa. Pentru ca s-a dovedit ca bebelusul nascut mort este al lor, politistii urmeaza sa dea si un raspuns cu privire la ancheta demarata. "Rezultatul ADN a stabilit ca bebelusul este al familiei Nastasa. Se va propune solutie legala prin parchet", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. Reamintim ca tinara mama din Movilita a depus reclamatie la Politie dupa ce, pe 24 iunie, a nascut un copil mort, iar medicii i-au spus ca bebelusul este o fetita. Cind a mers la morga sa ridice trupul copilului, cadrele medicale i-au pus in brate un baietel. Incertitudinea familiei a fost cu atit mai mare in conditiile in care primele documentre emise de spital aratau ca femeia a nascut o fata de 3,600 kg, cadrele medicale constatind apoi ca este vorba de o greseala legata de completarea biletului de externare. Dr. Ioan Placinta care a facut aceasta eroare a fost sanctionat de membrii Colegiului Medicilor prin retinerea unor procente din salariu. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 44 minute, 38 secunde
Si iar a iesit dr.Popescu basma curata......Oare poate dormi noaptea la cate are pe costiinta?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.