Ultima oră

Tinara fugita in statiune a revenit acasa

Dan Chiriac
16 aug 2008 989 vizualizări
Iuliana Nicoleta Grecu s-a speriat dupa ce a vazut ca este cautata de politistii din toata tara si a hotarit sa se intoarca acasa.

Aceasta a urmarit la televizor materialul despre disparitia reclamata de parinti si a decis sa vina acasa. Politistii au demarat cercetarile dupa ce au fost sesizati ca in noaptea de 9 spre 10 august, Iuliana-Nicoleta Grecu, 16 ani, din comuna Golesti, a plecat voluntar de la domiciliu. Minora a plecat de-acasa cu cartea de identitate, suma de 500 de lei, un card si trei telefoane mobile. Din declaratii a rezultat ca este posibil ca aceasta sa fi fost plecata in statiunea Baile Felix impreuna cu un prieten. Faptul ca aceasta a fost pusa in urmarire nationala si data in consemn la frontiera a speriat-o cel mai tare pe fata, care s-a intors la Golesti. Mama fetei a povestit ca fata a plecat de acasa dupa un incident petrecut cu in urma cu o saptamina, cind fata a venit spre dimineata de la discoteca si a fost certata de aceasta. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 49 minute, 2 secunde
Curva... asta e cuvantul ce o caracterizeaza.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.