Ultima oră

Incendiu de vegetatie uscata la Interex

Raluca Manolache
15 aug 2008 768 vizualizări
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Anghel Saligny" au trebuit miercuri sa intervina in zona Interex pentru a stinge un incendiu de vegetatie uscata.

Acestia au fost anuntati prin numarul unic 112 despre izbucnirea unui incendiu in aceasta zona, la fata locului deplasindu-se doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. Pompierii militari au intervenit, impiedicind propagarea acestuia la cladirile invecinate. Incendiul a mistuit aproximativ 2 ha vegetatie uscata. Si pompierii din Adjud au fost chemati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localitatii Sascut din judetul Bacau. în urma incendiului au ars aproximativ 30 ha miriste. De asemenea, pompierii au intervenit si pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adapost de animale din satul Diocheti, comuna Movilita. Pentru localizarea si lichidarea acestuia s-au deplasat la fata locului doua autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul Statiei de Pompieri Panciu, in urma incendiului arzind un adapost de animale din chirpici cu acoperis construit din lemn si invelit cu azbociment pe o suprafata de circa 15 mp, aproximativ 500 kg paie griu sub forma de baloti si sase purcei de lapte. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.