Ultima oră

Sesiune de informare printre pietari

Doina Ganea
15 aug 2008 585 vizualizări
Specialistii din cadrul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Vrancea au desfasurat ieri o actiune de informare a producatorilor agricoli prin pietele din municipiul Focsani

Inarmati cu pliante, autocolante si brosuri, inspectorii OJCA s-au oprit din taraba in taraba si au discutat cu fiecare vinzator in parte, explicindu-i importanta participarii la cursurile de formare profesionala in domeniu agricol, beneficiile asocierii in cooperative si posibilitatea dezvoltarii afacerilor cu produse agricole prin intocmirea de proiecte cu accesarea de fonduri europene nerambursabile. "Actiunea noastra a fost foarte bine receptata de catre producatorii din Piata Moldovei. Am discutat cu fiecare taran din masa in masa. Pe multi dintre ei ii cunosteam pentru ca au urmat cursurile noastre la OJCA sau au venit pentru a ne consulta in diferite probleme legate de agricultura. Actiunea noastra a fost foarte bine primita si oamenii s-au aratat interesati de o forma asociativa sau alta", ne-a declarat directorul OJCA Vrancea, Ioan Rosu. Alaturi de cei de la OJCA, ieri in piete au mai fost si reprezentantii Inspectiei Agricole de Stat, Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA), precum si specialisti din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Animalelor (DSVSA) Vrancea. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.