Ultima oră

Un nou ghiseu pentru stranierii care vor buletine

Raluca Manolache
13 aug 2008 602 vizualizări
Odata cu venirea stranierilor au inceput sa se formeze cozi interminabile la unicul ghiseu de eliberare a cartilor de identitate din Focsani. Avind in vedere numarul mare de persoane care solicita carti de identitate,

Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor Vrancea a infiintat un nou ghiseu de preluare a documentelor. Acesta este deschis la sediul Politiei de Proximitate (unde se depun acte pentru caziere- n.r.). "Solicitantii sa aiba asupra lor toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate, respectiv certificat de nastere si/sau casatorie original si copie, dovada spatiului de locuit original si copie xerox, documentul de identitate expirat si taxa aferenta (preschimbare 8 lei, pierdere 11 lei, eliberare CIP 2 lei)", se arata intr-un comunicat de presa. De asemenea, copiii care au pina in 14 ani trebuite sa fie insotiti de unul din parinti, care trebuie sa aiba asupra lui actul de casatorie si cel de identitate. Reprezentantii Serviciului Public Comunitar mai spun ca cei care nu poseda spatiu de domiciliu propriu trebuie sa fie insotiti de proprietar, care trebuie sa aiba asupra lui actul de identitate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.