Ultima oră

Copil in coma in urma unui accident de circulatie

Raluca Manolache
9 aug 2008 917 vizualizări
Soferul a fugit de la locul accidentului si si-a abandonat prietenii raniti in masina Un copil de 15 ani din cartierul Unirea, orasul Odobesti, se zbate intre viata si moarte dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stilp, joi noaptea.

Tragicul eveniment de circulatie s-a petrecut cind Bogdan Rares Avram, 19 ani, din Focsani, care se afla la volanul unui Cielo, chiar daca nu avea permis de conducere, a intrat cu masina intr-un stilp. "In timp ce conducea auto marca Cielo, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba spre dreapta in directia Odobesti-Focsani, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un stilp din beton", ne-au spus politistii. Soferul de 19 ani a fugit de la locul accidentului, abandonindu-si prietenii raniti din masina. Cu toate ca a vrut sa scape de consecinte, baiatul a fost prins de oamenii legii in timp ce fugea in vie. In urma impactului singurul ranit foarte grav a fost Valentin P., 15 ani, care a fost transportat de Ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon". Copilul era in stare de coma, fapt pentru care a fost dus de urgenta la Bucuresti. "A venit in stare comatoasa. A fost trimis la o Clinica de Neurochirugie din Bucuresti, intubat si cu medic, pentru ca starea lui generala era foarte grava", a declarat dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului. In masina mai erau doi tineri de 14 ani, respectiv 17 ani, care au scapat cu rani usoare. (Raluca MANOLACHE)


CASETA


Un scuterist si-a pierdut viata din cauza neatentiei


Un scuterist de 58 ani din Mera a murit miercuri dupa ce motoscuterul pe care se afla a fost izbit de un Renault. Toader Minea, gestionar la un magazin din comuna, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers de pe o parte pe alta astfel incit scuterul sau a fost izbit de masina condusa de Ion Capatina. Barbatul a murit la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului din Focsani, dupa citeva ore de la accident. Si Alexandra Andrei, 21 ani, din Bacau in timp ce se deplasa cu un Peugeot pe directia Bacau-Adjud, a pierdut controlul volanului si s-a rasurnat in sant. In urma impactului, femeia s-a ales cu rani usoare, alaturi de alte doua persoane care se aflau cu aceasta in masina. Un alt sofer, Gheorghe Boros, 71 ani, a fost ranit grav ieri in Focsani in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie si a intrat intr-o Dacia 1310, care circula regulamentar din aceeasi directie de mers. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 6 ore, 22 minute, 5 secunde
artiocolu nu este tot adevarat;) mai informati-va si voi ;)
, acum 739391 zile, 6 ore, 22 minute, 5 secunde
stalpul era din lemn si nu din beton...........soferul nu a avut nici o curba la dreapa inainte de coliziune...............pacat ca baiatul a fost ridicat de acasa de catre citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.