Ultima oră

Un barbat imobilizat in carucior a cazut din tren

Raluca Manolache
9 aug 2008 699 vizualizări
Barbatul era baut, iar intr-o curba usa s-a deschis si a cazut pe terasament Un barbat de 40 ani, imobilizat intr-un scaun cu rotile, a cazut din tren. Ioan Negrut care locuiesti cu concubina sa in Marasesti, s-a ales cu rani usoare dupa ce s-a urcat in tren, zilele trecute, la Adjud in tentativa sa de a ajunge acasa.

Subinspectorul Romeo Ilie, de la Politia Transporturi Feroviare (TF) Focsani, spune ca barbatul s-a urcat in tren dupa ce a consumat bauturi alcoolice. "S-a urcat intr-un tren si a stat pe hol. Usile de acces nu au fost bine inchise si la o curba a caii ferate, din inertie, acestea s-au deschis. Caruciorul a luat-o la vale, iar barbatul a cazut pe scari si mai apoi pe terasament. Cineva din tren a vazut ce s-a intimplat si a chemat Ambulanta", a precizat Romeo Ilie. Ioan Negrut a fost transportat la Spitalul Municipal Adjud, dar a refuzat sa ramina internat, preferind sa se urce din nou in tren. Acesta s-a urcat intr-un alt tren, iar conductorul nestiind ca barbatul a fost dus la spital si tratat, a chemat Ambulanta din Marasesti. "A fost dus la Spitalul din Marasesti unde a primit ingrijiri medicale. Totul s-a intimplat pe fondul consumului de bauturi alcoolice si din cauza neatentiei. A fost o minune ca nu s-a ranit tare pentru ca trenul avea viteza. Le sugeram calatorilor sa nu consume bauturi alcoolice inainte de a se urca in tren pentru ca se pot expune unor accidente neprevazute", a mentionat Romeo Ilie. Totodata, calatorii care vor sa consume alcool in tren trebuie sa fie foarte atenti pentru ca risca sa fie sanctionati contraventional in cazul in care sint prinsi de conductorii de tren. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.