Ultima oră

Provincialii, in finala nationala a Cerbului de Aur

Ziarul de Vrancea
9 aug 2008 1196 vizualizări
Duminica seara Vrancea voteaza Provincialii pentru Cerbul de Aur! Trupa Provincialii participa duminica la finala romaneasca a Cerbului de Aur. Aceasta va fi difuzata in direct de TVR1, de la ora 20.10, in cadrul emisiunii "Taverna estival". In urma celor trei semifinale desfasurate pe 20 iulie, 27 iulie si 3 august, au fost alesi 6 concurenti care se vor lupta in marea finala pentru unul din cele trei locuri pentru scena de la Brasov.

Insa, "organizatorii au hotarit, in semn de respect pentru publicul telespectator, ca in finala sa intre si concurentul care a obtinut cel mai mare numar de apeluri la televot, in cele trei editii ale selectiei pentru finala nationala", dupa cum a declarat Ioan Duma, producatorul executiv al festivalului Cerbul de Aur 2008. Astfel, in finala, vor fi 6 concurenti pe linga care se mai adauga si Annamari Dancs care a acumulat 955 de apeluri in prima semifinala. In afara de Provincialii, cei care au fost alesi pentru finala nationala sint Alin Vaduva, Annamari Dancs, Dragos Chircu, Florentina, Razvan Krivach, Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu. Trupa Provincialii s-a calificat pe 20 iulie cu melodiile "Time" si "Oameni". Cei trei cistigatori ai finalei, care vor reprezenta Romania la Cerbul de Aur 2008, vor fi desemnati atit de public - 50%, cit si de juriu - 50%. La a 16-a editie a Festivalului Cerbul de Aur de la Brasov, cei trei artisti romani selectati se vor lupta pentru marele trofeu cu inca 27 de concurenti din strainatate. Spectacolul ce se va desasura in septembrie este organizat de Televiziunea Romana in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov, dar si cu sprijinul Prefecturii si al Consiliului Judetean Brasov. (Andreea DRUSAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.