Ultima oră

S-a spinzurat in grajd, la a treia tentativa de suicid

Raluca Manolache
8 aug 2008 655 vizualizări
Un alt barbat a baut apa tare Un batrin din Adjud a decis ca nu mai vrea sa traiasca si s-a spinzurat. Constantin Balta, de 74 ani, a decis sa isi curme viata in grajdul propriei locuinte, acesta fiind gasit fara suflare de o nepoata.

Chiar daca nu a lasat in urma sa un bilet de ramas bun, se pare ca acesta dorea de mult sa-i "paraseasca" pe cei dragi. Politistii spun ca batrinul a mai incercat de citeva ori sa se sinucida, dar planurile sale nu au fost duse pina la bun sfirsit. Astfel, Constantin Balta s-a asezat pe linia de cale ferata si mai apoi a incercat sa se arunce in riul Siret. "A mai incercat si cu alte ocazii sa isi ia viata. Familia a fost cu ochii pe dinsul, dar degeaba. Barbatul locuia cu sotia care este paralizata si a fost gasit de nepoata sa", ne-a spus comisarul sef Ionel Bitca, seful Politiei Adjud. Oamenii legii chemati la fata locului nu au facut decit sa constate decesul batrinului. De asemenea, un alt barbat de 56 de ani din Focsani a ajuns miercuri la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a baut apa tare, mai exact acid azotic. Barbatul a fost internat la Terapie Intensiva pentru a fi tinut sub supraveghere, dat fiind ca a suferit arsuri pe esofag. Dr. Mihail Cirstea, purtatorul de cuvint al Spitalului din Focsani, spune ca omul a baut apa tare si alcool pentru ca era suparat pe viata. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.