Ultima oră

Un taximetrist s-a rasturnat cu masina de ziua lui

Raluca Manolache
8 aug 2008 1563 vizualizări
Colegii i-au sarit in ajutor u alte doua accidente s-au produs miercuri Un taximetrist a vazut ieri moartea cu ochii dupa ce s-a rasturnat cu masina. Florin Diaconu, 24 ani, din Mindresti, se indrepta spre Focsani, dar a ajuns pe cimp in momentul in care a incercat sa depaseasca un BMW, condus de Dumitru Ganea din Focsani.

Politistii spun ca soferul BMW-ului nu a semnalizat in momentul in care a vrut sa schimbe directia de mers, fapt pentru care taximetristul a fost nevoit sa traga de volan brusc pentru a preveni un eventual impact. "Cei doi conducatori auto se deplasau spre Focsani. Soferul BMW-ului nu a semnalizat cind a schimbat directia de mers si taximetristul s-a rasturnat cu masina pe cimp ", a precizat agentul Alin Popa, de la Serviciul de Politiei Rutiera. Din fericire, taximetristul s-a ales cu citeva rani, dar si cu o sperietura pe masura, fiind primul eveniment rutier in care este implicat. "M-am angajat in depasire dupa ce m-am asigurat ca nu am masina in fata. Cind am ajuns in rind cu BMW-ul am vazut ca soferul vrea sa faca aceeasi manevra. Am incercat sa evit impactul si am iesit de pe acostament. Cind am incercat sa revin, unul dintre cauciucuri a explodat si m-am rasturnat. E primul accident in care am fost implicat", ne-a spus taximetristul. Nefericitul eveniment s-a intimplat chiar de ziua tinarului, care a implinit ieri 24 de ani. La fata locului au ajuns si colegii acestuia, pentru a-l ajuta. In aceeasi zona a sfirsit in 2001 adjunctul sefului Politiei Rutiere, mr. Mircea Manolache. Acesta a decedat dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un copac. Miercuri, in Vidra, a avut loc un alt accident. Marian Scocilca , 22 ani, din Bolotesti, in timp ce conducea un autoturism Dacia, l-a accidentat usor pe Ion Serban, 46 ani, din Vidra. Acesta din urma se deplasa cu bicicleta si nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stinga. Si in comuna Valea Sarii, Viorel Sirbu, 22 ani, din Brasov, in timp ce conducea un Audi, a accidentat-o grav pe Maricica Busuioc, 52 ani, din localitate. Aceasta a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 5 ore, 35 minute, 1 secunda
bine ca ati vazut 3 taxiuri dar tota familia nu ati vazuto ca au fost vreo 5 masini si au ajuns inaintea lor cumnatu si verisorii sotiei lui era in spate si a vazut cum a zburat masina ati vazut 3 citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.