Ultima oră

Tribunalul nu are presedinte la sectia civila

Nicoleta Cristea
5 aug 2008 603 vizualizări
La Tribunalul Vrancea vor fi organizate "alegeri", intrucit delegatia pe 90 de zile a judecatorului Constantina Burlacu, presedintele sectiei civile, a expirat.

Potrivit legii, presedintele de sectie este propus de presedintele Tribunalului, iar sectia pentru judecatori a CSM il numeste in functie in baza unui plan de management. Alte posturi vacante de la 1 august sint la Judecatoriile Panciu si Adjud, care au nevoie de presedinte de instanta, dupa ce mandatele de delegatie pe 90 de zile ale judecatorilor Mihai Florin Stoica (Panciu) si Carmen Comanescu (Adjud) au expirat. "La inceputul anului, CSM a dat un program estimativ privind concursurile care vor fi organizate anul acesta. In septembrie va fi un concurs de promovare in functii de executie, dupa care va urma unul de promovare in functii de conducere. In ceea ce priveste sectia civila a Tribunalului, avem mare nevoie de un presedinte, deoarece sint foarte multe de facut", a precizat vicepresedintele Tribunalului, judecatorul Costica Dita. Anul urmator va fi agitatie mai mare, intrucit expira mandatele presedintilor de la Tribunal, Adrian Toni Neacsu, de la Judecatoria Focsani, Daniela Matache, dar si a vicepresedintelui acestei instante, Marcela Gradinescu. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.