Ultima oră

Seful Biroului Arme, implicat intr-un accident

Raluca Manolache
4 aug 2008 1286 vizualizări
Soferii neatenti le-au dat batai de cap rutieristilor in week-end Seful Biroului de Arme, Explozivi si Substante Toxice, comisarul Vasile Ochean a fost ranit usor dupa ce a fost implicat simbata intr-un accident de circulatie produs in Focsani.

In timp ce conducea un autoturism marca Renault Megane, fiind in timpul liber, comisarul Vasile Ochean a efectuat o manevra de intoarcere si a intrat intr-o autoutilitara marca VW, condusa in mod regulamentar de Bogdan Pomana, 30 ani, din Jaristea. Barbatul se deplasa in acelasi sens de mers, pe centura de ocolire a municipiului. "Pe centura municipiului Focsani acesta a efectuat o manevra de intoarcere si a intrat in coliziune cu un microbuz. Au fost avariate ambele autovehicule si Vasile Ochean a fost ranit usor", a declarat subcomisarul Daniel Fatu, seful Serviciului de Politie Rutiera. Acesta nu a fost insa singurul eveniment rutier produs in week-end, pe raza judetului. In Adjud, Florin Matei, 50 ani, din Slanic Moldova, judetul Bacau, in timp ce conducea autoutilitara marca VW pe directia Onesti-Adjud, a lovit un cal lasat nesupravegheat, care se afla pe partea carosabila. In urma impactului a fost ranita usor Natalita Matei, 42 ani, care se afla in autoutilitara. Si in afara comunei Maicanesti, Cristian Dobre, 26 ani, in timp ce conducea o Dacia Logan pe directia Braila - Focsani, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in partea dreapta a sensului de mers. In urma acestui eveniment rutier, Aurica Ene, 51 ani, care se afla in masina, pe bancheta din dreapta, a fost ranita usor. Un alt conducator auto din Focsani de 60 ani, Constantin Oprea a ajuns in sant cu masina dupa ce a pierdut din neatentie controlul masinii. Pentru ca nu a fost atent la volan, Costica Fieraru, 28 ani, care se afla cu acesta in masina, a avut nevoie de ingrijiri medicale. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 1 ora, 59 minute, 21 secunde
pai daca comisarul intoarce fara sa se asigure, pai sa vedeti agentii de circulatie , cum vorbesc la telefon cind sofeaza , cum nu poarta centura de siguranta, si cum intorc pe linia continua , fara citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.