Ultima oră

Comisarul general de la Mediu, asteptat la Vrancea

Iulia Crețu
4 aug 2008 751 vizualizări
Gheorghe Constantin Rusu, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, este asteptat in aceasta saptamina intr-o vizita de cunoastere la Vrancea

Potrivit declaratiilor oferite de comisarul sef de la Vrancea, Petrica Nitu, venirea acestuia in judet se va produce cit de curind, in functie de revenirea la normal a situatiei din partea de nord a tarii. "Comisarul general si-a anuntat venirea in Vrancea, insa aceasta nu s-a mai produs pentru ca a plecat in zonele cu inundatii. Viziteaza toate comisariatele judetene, insa a fost nevoit sa intrerupa sirul din cauza inundatiilor din Moldova", a spus comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Vrancea. Vizita de lucru a comisarului general vine intr-un moment de deplasari estivale de lucru ale inspectorilor de la Mediu pe litoral. Primul care a luat pulsul starii de curatenie si al protectiei pentru mediul inconjurator a fost chiar seful de la Vrancea, Petrica Nitu. In "tura" sa de o saptamina la Marea Neagra, impreuna cu colegii de la Vilcea, a aplicat 7 sanctiuni pentru lipsa documentelor si pentru nerespectarea legislatiei in vigoare catre operatorii de pe plaje. "Deplasarea la mare a fost obositoare, a fost multa munca. Tematica de control a fost aplicata la activitatea operatorilor de pe plaja, in speta verificarea dotarilor. Fata de anul trecut, controalele au fost mult mai exigente", a completat Petrica Nitu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.