Ultima oră

Cladirea Tribunalului, in atentia Consiliului Local

Nicoleta Cristea
29 iul 2008 730 vizualizări
Membrii Consiliului Local Focsani vor fi instiintati astazi despre problemele cu care se confrunta cladirea Tribunalului.

Cu toate ca necesitatea gasirii unui alt spatiu pentru Tribunalul si Judecatoria Focsani a fost adusa la cunostinta autoritatilor vrincene in urma cu mai bine de un an, consilierii locali vor fi informati oficial despre gravitatea situatiei abia astazi. Sediul Tribunalului, vechi de 100 de ani, este in pericol sa se prabuseasca in orice moment, conform unei expertize facute in luna mai a acestui an, in urma careia cladirea a fost incadrata in clasa I de reisc seismic. Dupa doua luni si citeva articole de presa care semnalau pericolul la care sint supusi judecatorii, personalul instantelor, avocatii, dar si justitiabilii, pe lista "subiectelor fierbinti" ale sedintei CL a reusit sa se strecoare si acest avertisment. "Cladirea prezinta un grad moderat de flexibilitate elastica si o sensibilitate dinamica peste cea acceptabila, continuindu-si tasarile diferentiare, provocind structurii de rezistenta cedari de reazeme care duc la dislocari de ziduri, crapaturi si fisuri in plansee si in zidurile de caramida", se arata in instiintarea adresata consilierilor. Momentan, este vorba doar despre o aducere la cunostinta, o solutie pentru un nou sediu avind de asteptat o alta sedinta a Consiliului Local Focsani. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.